Naptár

Augusztus 2020
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

penziranytu logo

ecdl logo

bme-logo

FTH jelveny

Iskolánk “Beguette” néven indul a Garabonciás Napokon

Békéscsabán 23. alkalommal rendezik  meg a nagy múlttal rendelkező, az ország legnagyobb középiskolás diákrendezvényét a “Garabonciás Napokat”. Ilyenkor egy hétre a diákság veszi birtokába a várost, kulturális és sportvetélkedőkön vesznek részt, illetve az iskolák pártjai kampányprogrammal készülnek, és megválasztják a következő év diákpolgármesterét. Iskolánk idei diákpolgármester-jelöltje Koszecz Kristóf 12/D osztályos tanuló.

Kristof.jpg

Koszecz Kristóf a Békés Megyei Hírlapnak az alábbiakat nyilatkozta:
„A Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnáziumban tanulok. Az iskola mellett mindennapjaimat a sport tölti ki, a Békéscsabai Előre felnőtt csapatának labdarúgója vagyok. Tavaly is részese voltam a Garabonciás Napoknak, mint kampányfőnök segítettem az iskolánkat. Idén „Beguette” néven indulunk a városi megmérettetésen.
Pártunk célja az egészségtudatos táplálkozás fontosságára felhívni a diákok figyelmét. Lényegesnek találjuk ezt azért, mert egyre több az elhízott gyermek, ezzel arányosan emelkedik az elhízásos cukorbetegségben szenvedők száma. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az iskolai büfék kínálata egészségesebb alapanyagokból álljon. A cukorbetegség felismerése érdekében minden résztvevő iskolát egy-egy vércukorszintmérővel ajándékozunk meg. Két legfőbb segítőm Uferbach Renáta és Pauló Zoltán kampányfőnökök, akik kiválóan szervezik stábunk munkáját. Igyekszünk elérni, hogy ne csak nekünk, hanem nektek is egy életre szóló élmény legyen a Garabonciás Napok. Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt a programjainkra!”
Köszönetet mondunk a PRIMA-PROTETIKA Kft-nek, akik 8 db vércukorszintmérő adományozásával segítették stábunk munkáját!