Naptár

December 2022
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

penziranytu logo

ecdl logo

bme-logo

erasplus logo 220

Creactive logo 220

FTH jelveny

Magyar Diáksport Napja

 

A Jókai Kollégium kezdeményezésére idén először került megrendezésre a Magyar Diáksport Napja a városi középiskolai kollégiumok csapatainak részvételével. Minden intézmény 6 fős csapattal nevezhetett a rendezvényre 6 sportágban: darts, lövészet, tollaslabda, leány és fiú szkander, ergométer és kültéri fitnesz. Kollégiumunk is képviseltette magát egy csapattal, akikre nagyon büszkék vagyunk, hiszen szép eredménnyel tértek vissza.
Csapattagok és sportágaik:
Jovan Noémi - lövészet: 1. hely
Buzafi Dorina - leány szkander: 1. hely
Dani Gergő - tollaslabda: 2. hely
Tóth Adél - darts: 3. hely
Juhász Máté - fiú szkander
Kis Pál - ergométer és kültéri fitnesz
 
Így csapatunk összesítésben a 3. helyezéssel tért haza.
Gratulálunk nekik!
 
Bővebben: Magyar Diáksport Napja

Tök jó hét 2022

 

Az új kollégistáknak minden évben megszervezi a Diáktanács és a végzős évfolyam a Tök jó hét programsorozatot, melynek végén a gólyák egy eskütétellel válnak a közösség tagjává. A hét folyamán egy saját készítésű tökfedőben kellett a kollégium területén mászkálniuk és izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokat oldottak meg. Megküzdöttek a nagyobbakkal egy királylabda bajnokság során, fészkelődtek, szerenádot adtak a végzősöknek, bemutatkoztak egy műsor keretein belül és persze teljesítették gólyáztatójuk kéréseit; például elvégezték a heti takarítást  a nagyok helyett, vagy elmentek boltba. A reggeli tornákat túlélve, megküzdve a képzeletbeli sárkánnyal végül mindenki elmondta az esküt, így mostmár egy csapattá vált a 9. évfolyam is!
Szeretettel köszöntjük őket, reméljük sok szép élménnyel és barátsággal lesznek gazdagabbak az itt töltött évek alatt.
Bővebben:  Tök jó hét 2022

Bővebben:  Tök jó hét 2022

Szobafoglalás

A tanév kezdete előtt két nappal a kollégium szobáit elfoglalhatták új kollégistáink és kezdetét vette a kolis gólyatábor. A felsőbb évesek olyan hasznos programokat szerveztek, mint a kollégium és a város megismerése, tanácsokat adtak a kolis élethez, játszottak,hogy az évfolyam tagjai megismerjék egymást… Persze a szórakozás sem maradt el:beugró,just dance,szabadulószoba várta a gólyákat. 
Szuper közösségépítő program volt így év elején, a Tök jó hét a következő megmérettetés a 9. évfolyamos kollégistáinknak, amire szeptember 12-től kerül sor.
 Bővebben: Szobafoglalás
 

Bővebben: Szobafoglalás