Naptár

Augusztus 2022
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

penziranytu logo

ecdl logo

bme-logo

erasplus logo 220

Creactive logo 220

FTH jelveny

Szülinap a kollégiumban


2017. november 30-án a kollégium 11. évfolyamos tanulói a tanév második szülinapi rendezvényével készültek az ünnepeltek köszöntésére. Csoportjuk nevelője, Rencsi Ferenc segített nekik a szervezésben. Ezúton is köszönjük munkáját! Előadásuk a KAMU.NET címet kapta.

„…történetünkben a világháló árnyoldalát szeretnénk bemutatni.”
„Mindig nézz a dolgok mögé, és ilyen esetekben ne menj vakon az érzelmeid után!”
(Zsurka Adrienn műsorvezető)

   Három héttel az est előtt, már lázasan gondolkodott a csoport, mivel is álljanak ki a színpadra. Elmondásuk szerint, egyértelműen olyan témával akartak szórakoztatni bennünket, melynek valóságalapja és mondanivalója is van. A figyelemfelhívás és a veszély volt középpontban, de roppant ügyesen átvitték ezt az ötletet egy kellemes vígjátékba. A forgatókönyvet Ottlakán Boglárka és Ujfalusi Boglárka  tanulók írták. A darab két főszereplője Bacsó Izabella, aki egy naiv, reménykedő, fiatal szerelmes karakter bőrébe bújt (alias:Liza), és Molnár Krisztián, aki egy kissé nagyobb termetű, tudathasadásban szenvedő, nem éppen a szerénységéről híres kitalált személy (Ivicevic Benjamin) tulajdonságait öltötte magára, aki úgy vélte, hogy ő Brad Pitt. Egy társkereső oldalon ismerkedtek össze, gondolván, hogy ez egy nagyszerű románc kezdete lehet. A KAMU.NET dolgozói segítségével végül kiderült, hogy csapda az egész, pedig Liza biztosan hitte, ez a pasi az igazi, de fény derült az igazságra.
  

    Vigyázz, kivel hogyan és miről beszélsz az interneten! Nem tudhatod, hogy mikor mivel és milyen mértékben szednek rá akaratod ellenére. Ennek elkerülése érdekében mindenek előtt győződj meg arról, ki is az adott személy, akivel kommunikálsz. Úgyhogy ne feledd:

„Nyiss a világ felé, nem kell bezárkózni az internet mögé.”
(Bacsó Izabella, azaz Liza)

   Ezen az estén a téli hónapokban születettek voltak az ünnepeltek, ajándékuk egy 22 óráig szóló plusz kimenő. A napot csokis-banános torta elfogyasztásával zártuk.

Juhász Evelin   9.C