Naptár

Június 2021
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

penziranytu logo

ecdl logo

bme-logo

erasplus logo 220

Creactive logo 220

FTH jelveny

Kollégiumi ballagás

Kollégiumunkból is elballagtak végzős diákjaink 2022. április 21-én, csütörtökön. Nagy öröm, hogy idén újra tudtunk búcsúzni, hiszen utoljára 2019-ben tarthattunk ballagási ünnepséget. Így a 25 fő ballagó az idén érettségizőkből és a tavalyi évben végzettekből állt. Az utolsó szilenciumon a nevelők el tudtak köszönni diákjaiktól, majd a kollégium folyosóit végigjárva nosztalgiázhattak a diákok, hogy ki melyik szobában lakott az eltelt 4-5 év alatt. Ezt követően az ebédlőben sor került a 11. évfolyam csoportjának műsorára, amelyben szép, megható és vicces emlékeket idéztek fel a ballagók számára. A ballagtató évfolyam útra indító szavai, a ballagók hálagondolatai és ajándékai, igazgató úr búcsúzása és iskolalelkészünk igei útravalója tette igazán meghitté az ünnepet. Diákjaink közül néhányan díjat is vehettek át közösségi munkájukért, tanulmányi eredményükért vagy a kollégium sportjáért tett erőfeszítésekért, illetve a diákok által megszavazott Tök-jófej díj is gazdára talált. A műsort a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába járó kollégisták és a nevelők meglepetés éneke, valamint egy szép vers is színesítette.
Sok sikert kívánunk minden ballagónak, Isten áldjon benneteket!

Díjak:
Tök-jófej díj: Vincze Lizett 12.C
Diáktanácsban végzett közösségi munkáért díjak: Dragujlov Lili és Süli Hanna 12. C
Tanulmányi munkáért díjak: Raffai Viktória 12.E (Közgé), Györgyi Anna és Rózsa Eszter 12.C
Kollégium sportjáért díj (Szeberényi DSE-től): Vincze Lizett és Györgyi Anna 12.C

Szülinapi este

Kollégiumunkban a múlt hét folyamán megrendeztük a második féléves szülinapi estet. A 9. évfolyam  egy kisfilmmel készült a kollégiumi tapasztalataikról, majd egy közös köszöntő énekkel ajándékozták meg az 59 ünnepeltet. Az Élő Víz zenekar segítette a csoport műsorát és az élő muzsika különleges hangulatot teremtett a tortaszeletek átnyújtásakor. Most már minden kollégistánk köszöntésre került ebben a tanévben!

 

Bővebben: Szülinapi este

Bővebben: Szülinapi este

Bővebben: Szülinapi este

Bővebben: Szülinapi este

Szülinapi est

Kollégiumunkban 2021. november 10-én, szerdán megtartottuk az első szülinapi estet, ahol a júliustól decemberig születetteket köszöntöttük. A 10. évfolyam, azaz Saci néni csoportja egy humoros, szórakoztató műsorral kedveskedett az ünnepelteknek. A szereplők bevezettek minket a televíziós műsorok világába, láthattunk műsort a TLC, a Muzsika Tv, a Viasat, valamint két fantázia csatorna, a National Koligraphik  és a Fahéj tv  adásaiból. Ezek után iskolalelkészünk, Szente-Réth Katalin igei gondolatokkal köszöntötte a szülinaposokat és egy közös tortázással zártuk a programot.

Bővebben: Szülinapi est

Bővebben: Szülinapi est

Bővebben: Szülinapi est

Bővebben: Szülinapi est