December 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

penziranytu logo

ecdl logo

bme-logo

erasplus logo 220

Creactive logo 220

FTH jelveny

GYŐZELEM!

 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
A Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium fiú csapata egy erős városi és megyei küzdelemsorozat után jutott be az amatőr kézilabda diákolimpia pécsi döntőjébe. A csoportkör sorsolása kedvezően alakult. Lehetőség adódott az ideális csapatösszetétel kialakítására, a különböző taktikai elemek gyakorlására és a kiélezett versenyhelyzethez való alkalmazkodásra.
Hullámzó teljesítménnyel, de végül magabiztos győzelmekkel nyertük meg a csoportkört.

Az elődöntőben a Miskolci Hermann Ottó Gimnázium csapatával egy jó iramú, kemény mérkőzést vívtunk. A legnagyobb problémát az ellenfél kiválóan védő kapusa jelentette. Sokáig felváltva estek a gólok, de egy jobb második félidős teljesítménnyel 12-8-ra győztünk.

A döntőt a Győri Műszaki SZC Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskolája és Kollégiuma csapatával vívtuk. Egy nagyon jól felkészített, fizikálisan is erős csapatot ismertünk meg, akik szintén maximális erőbedobással küzdöttek az aranyért. A fordulatos, izgalmakkal teli mérkőzés a második félidő közepe táján billent a mi oldalunkra. 
Szenzációs kapusteljesítmény és taktikai fegyelem jellemezte csapatunkat, mely a végére meghozta a már régen várt sikert. Ez legutóbb 2008/2009-es tanévben sikerült.

Dicséret illeti a csapat minden tagját, akik egymásért és a győzelemért alázatosan és teljes szívből küzdöttek.

Kapusunk Melis János elnyerte a torna legjobb kapusa címet.
Köszönjük iskolánknak és a megyei diáksportszövetségnek a támogatását!

A győztes csapat névsora:
Melis János, Szabó Donát (kapusok) Nagy Péter, Baracsi Sándor, Béres Nándor, Fazekas Péter, Miklós Gábor, Kun Miklós, Korcsmáros Péter, Tamás Kristóf, Vadász Levente,Tóth Kristóf, Csicsely Ákos, Darabos György Felkészítő: Benkőné Petri Szilvia
 
GYOZELEM.jpg