Naptár

Október 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

penziranytu logo

ecdl logo

bme-logo

erasplus logo 220

Creactive logo 220

FTH jelveny

Kollégiumi ballagás

2018. május 3-án ünnepélyes keretek között búcsúzott el harmincnégy diák a kollégiumunktól. Volt köztük olyan, aki négy-öt évet töltött itt, de ebben az évben Fekete József felülmúlta ezt a „rekordot”, hiszen ő már nyolcadik éve tagja eme apró közösségnek. De  mások is kiemelkedtek az itt töltött évek során, őket oklevéllel jutalmazták kitűnő tanulmányi eredményükért, kiváló sportteljesítményeikért, a közösségért végzett munkájukért. A Tök jó fej-díjat Bátori Bernadett kapta. Ezt a kitüntetést olyan embernek szokták adni, aki rengeteg energiát fektet abba, hogy összecsiszolja a közösséget, akire felnézhetünk, akit megbízható, odaadó személyiségnek tartunk.

Igazgató úr, az iskolalelkész, az osztályfőnökök és néhány öregdiák is részt vett a kollégiumi nevelőkön és a diákokon kívül az eseményen. A tizenegyedikes évfolyam ballagtatta a felsőbb éveseket és Uhrin Mária tanárnőt, akinek ez volt az utolsó itt töltött éve a kollégium vezetőjeként. 

„Több hetes előkészület, rengeteg stressz és izgalom”- jellemezték az ünnepély megrendezéséért felelős tanulók a szervezés folyamatát. De megérte a sok munka, hiszen egy remek, megható eseménynek lehettünk résztvevői. A sportpályán köszöntőbeszéddel kezdődött, majd lufi felengedéssel és virágátadással folytatódott az este. Miután a ballagók körbevonultak a kollégium feldíszített termein s folyosóin, az étkezőben egy nosztalgikus műsor következett a forgatókönyv szerint, ami a kollégiumi életet mutatta be. Ezután régi pillanatképeket elevenítettek fel, majd minden ballagótól személy szerint egyenként búcsúztak el az alsóbb évfolyam tanulói. Ez követte a már fent említett díjátadás, s az estét nagyszerű vacsorával zártuk. 

Búcsúzóul a magam és társaim nevében sikeres érettségit és boldog jövőt kívánok minden elballagott diáktársamnak! 

Juhász Evelin, 9.C