Díjazott diákolimpikonjaink

Tisztelt Intézményvezetők! Tisztelt Testnevelő Kollégák! Tisztelt Edző Kollégák! Tisztelt Sportolók! Tisztelt Diákok!

A Békés Megyei Diáksport Egyesület hosszú éveken át megrendezte a Diákolimpiai Bajnokok Díjátadóját! Sajnos az elmúlt években forráshiány miatt ezt nem tudtuk megtartani. 

Rengeteg kritikát kaptunk testnevelőktől, edzőktől, szülőktől, gyerekektől, de még intézményvezetőktől is, hogy a megyei szervezet nem becsüli meg az értékeit, bajnokait.

Komoly energiákat mozgósítottunk, hogy újra együtt ünnepeljük legjobbjainkat. Az elmúlt hónapokban komoly munkát öltünk abba is, hogy a Békés Megyei Diáksport újra normális körülmények között tudjon „létezni". Ezzel a rendezvénnyel is szeretnénk mutatni, hogy érdemes támogatni, hiszen rengeteg tehetség sportol ebben a megyében. Jelen lesz a rendezvényen: a Magyar Diáksport Szövetség elnöke, illetve a szakmai elnöke, a Békés Megyei Kormányhivatal elnöke, a Békés Megyei Önkormányzat második embere, Békéscsaba Város Polgármestere, Békés Város Polgármestere, Békéscsaba Város Alpolgármestere, Gyula Város Alpolgármestere, Orosháza Város Alpolgármestere, Békéscsaba Város Sportbizottsági elnöke, KLIK vezetők, Békés megye városainak sportvezetői...  És még sokan mások.

A rendezvény 2016. április 11-én, hétfőn lesz.

 

 

Diákolimpikon

Sportág

Korcsoport

Versenyszám

Pavuk Tíra

atlétika

5. kcs.

1500 m

Apáti Bence, Szabó Áron, Ivicevic Benjámin, Fodor Zsombor, Molnár Benjámin

atlétika

4. kcs.

mezei csapat

Czár Tibor

kick-boksz point fighting

kadet 2

47 kg

Laurincz Boglárka

kick-boksz point fighting

kadet 2

50 kg

Szentandrászki Gréta

judo/cselgáncs

u 11

p 45 kg