Garabonciás 2018

 

Az idei Garabonciás napok immár 27. alkalommal került megrendezésre Békéscsabán, ahol iskolánkat idén a BEGlimpses stáb élén Frajsták Florina képviselte.

Stábunk az elmúlt hónapokban aktívan részt vett a diákélet felpezsdítésében, különböző programok szervezében, ahol minden érdeklődő diák jól érezte magát. Kampánycélunk volt, hogy megmutassuk az embereknek, mennyi mindenért lehetnek hálásak az életben. 

Több hónapos készülés után a rendezvény szeptember 29-én vette kezdetét, este, a fáklyás felvonulással, ahová iskolánk diákjai is szép számmal eljöttek, és együtt szurkoltak a BEG-nek.

A Garabonciás héten rengeteg színes programban  vehettek részt Békéscsaba diákjai, nemcsak a mi iskolánk standjánál, hanem más iskoláknál is, kezdve a kutyás bemutatótól a pánik szobán át a Gara múzeumig, és még hosszan sorolhatnám.

Kampánykoncertek és happening bemutatók is színesítették a diákság hetét, ezenkívül a fergeteges hangulatról az esti bulik is  gondoskodtak. 

Összefoglalásképpen a Garabonciás napok egy olyan rendezvény, amely összehozza városunk diákközösségeit, barátságokat köthetünk, élményeket szerezhetünk eme hét leforgása alatt. Stábunk igen ambiciózus, összetartó közösséggé formálódott az elmúlt féléves közös munka során. Végül a csütörtöki eredményhirdetésen a VI. helyen végzett a BEG.  Nem szomorkodunk, hiszen többet nyertünk, mint vesztettünk. Elvesztettük egy kitüntető cím lehetőségét, de tapasztalatokat és barátságokat nyertünk. Többen a stábból a városi diákönkormányzatban folytatják lelkes szervező munkájukat. 

Köszönjük iskolánk támogatását, amellyel segítették a hosszú hónapokon át tartó felkészülésünket! Kívánom mindenkinek, hogy egyszer részt vehessen egy ilyen csapatmunkában,  ahol  a szórakozás mellé  egy életre szóló élmény is párosul!

Gáspár Noémi  12. C